6 مورد از رایج ترین عوارض تزریق ژل لب

6 مورد از رایج ترین عوارض تزریق ژل لب

خانه » مجله » 6 مورد از رایج ترین عوارض تزریق ژل لب

 

6 مورد از رایج ترین عوارض تزریق ژل لب عبارتند از: خونریزی یا درد در ناحیه تزریق، واکنش التهابی(گلوله شدن)، تغییر رنگ موضع تزریق، عفونت، مرگ بافتی درنتیجه ترزیق در داخل عروق یا فشار روی عروق، غیر قرینگی.

در موارد نادر، ممکن است واکنش آلرژیک به ژل یا ماده بی حس کننده که در طول عمل استفاده می‌شود، وجود داشته باشد. در برخی موارد، ژل ممکن است باعث ایجاد گلوله یا برجستگی در لب ها شود یا ممکن است به نواحی دیگر صورت مهاجرت کند. توجه به این نکته مهم است که این عوارض نادر هستند، اما مهم است که قبل از انجام عمل از آنها آگاه باشید.

عوارض تزریق ژل لب- گلوله شدن ژل لب


چگونه می توان عوارض تزریق ژل لب را بهبود داد؟

در بالا به 6 مورد از رایج ترین عوارض تزریق ژل لب اشاره کردیم؟ اما باید بدانیم که راه های مختلفی برای رفع عوارض یا نارضایتی از درمان پرکننده لب وجود دارد.

  • یکی از گزینه ها این است که منتظر بمانید تا فیلر یا ژل خود به خود از بین برود، زیرا بیشتر ژل ها موقتی هستند و در نهایت توسط بدن متابولیزه(تجزیه) می شوند. فرایند تجزیه بسته به نوع فیلر یا ژل معمولا بین 6 تا 8 ماه به طول می کشد.
  • گزینه دیگر این است که فیلر را با استفاده از آنزیمی به نام هیالورونیداز (هیالاز) حل کنید که می تواند فیلر را تجزیه کرده و اثرات آن را کاهش دهد.

عوارض تزریق ژل لب- آنزیم هیالاز

  • برداشتن فیلر با جراحی نیز امکان پذیر است، اما این روش معمولاً تنها به عنوان آخرین راه حل در نظر گرفته می شود، زیرا می تواند تهاجمی باشد و باعث ایجاد جای زخم شود. مهم است که با یک متخصص پوست واجد شرایط و با تجربه مشورت کنید.

 

با توجه به این عوارض تزریق ژل لب ، آیا این روش برای شما مناسب نیست؟

به این نکته توجه کنید که تزریق ژل لب یک فرآیند درمانی است که باید توسط پزشک آموزش دیده انجام شود که آناتومی عروق و اعصاب را آموخته و خطر های ذکر شده را به حداقل می رساند.

در صورت ایجاد مشکل توانایی حل کردن ژل را داشته باشد به عنوان مثال اگر عفونت یا ایسکمی بافتی ایجاد شد می تواند با دوز های متناسب از آنزیم هیالاز و آنتی بیوتیک درمان را در اسرع وقت برای شما شروع می کند.

چه کارکنیم تا عوارض تزریق ژل لب را تا حد ممکن کاهش دهیم؟

  • بعد از تزریق ژل 12-24 ساعت طول می کشد تا درد شما از بین برود. تورم بین 2-4 روز بعد از تزریق فروکش می کند و گاهی تا یک هفته ادامه پیدا می کند. پس اگر برای مراسم خاصی تزریق انجام می دهید به خاطر داشته باشید که فاصله زمانی 1 هفته ای را رعایت کنید.
  • بعد از تزریق ژل لب بهتر است تا زمان از بین رفتن بی حسی موضعی یا تزریقی ، از خوردن و آشامیدن بپرهیزید. هر نوع نوشیدنی و غذای گرمی را تا  24 ساعت استفاده نکنید چون باعث از بین رفتن ژل می شود همچنین سعی کنید از خوردن غذاهای سخت تا 48 ساعت بپرهیزید.

بعد از تزریق ژل لب از خوردن و آشامیدن بپرهیزید

  • برای کاهش عوارض تزریق ژل لب ،از مصرف الکل یا سیگار کشیدن تا 48 ساعت بعد از تزریق ژل خودداری کنید زیرا ممکن است باعث عفونت بافتی شود یا ماندگاری ژل لب شمارا پایین بیاورد.

بعد از تزریق ژل لب تا 48 ساعت دخانیات مصرف نکیند

 

 

برای آشنای با تزریق فیلر لب و انواع تکنیک های آن به مقاله تزریق ژل لب چیست و انواع ژل لب مراجعه بفرمایید.